Το Naturalability.eu είναι ο μόνος ιστότοπος στην Ελλάδα, ο οποίος αξιολογεί και προωθεί νέους ποδοσφαιριστές με ειδικές σωματικές ικανότητες, ηλικίας 11-18 ετών από όλο τον κόσμο.Η ιδέα της δημιουργίας naturalability.eu προέκυψε από την πολυετή συμμετοχή μας στις αναπτυξιακές εποχές, ως προπονητές, εντοπίζοντας σημαντικές αδυναμίες στην ανάπτυξη και εμφάνιση παικτών με φυσικές ικανότητες, όπως έλλειψη κινήτρων και φιλοδοξίας.

Θεωρήσαμε λοιπόν απαραίτητο να δημιουργήσουμε έναν «χώρο» ευκαιριών, δίνοντας σε αυτά τα παιδιά μεγαλύτερες πιθανότητες στο όνειρο!Ο στόχος του naturalability.eu είναι να είναι ο σύνδεσμος μεταξύ της «ανάπτυξης» και της «εξέλιξης» ενός μελλοντικού ποδοσφαιριστή.Γι ‘αυτό ψάχνουμε για παιδιά με «φυσική ικανότητα», δίνοντάς τους τον «χώρο» για να προωθηθούν, και στη συνέχεια να αξιολογηθούν από τεχνικά στελέχη μεγάλων ακαδημιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με διαφορετικές ποδοσφαιρικές προσεγγίσεις και φιλοσοφίες.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο για την αξιολόγηση των παιδιών,
όπου μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος που έχουμε δημιουργήσει, θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτά. Η προώθηση των παιδιών γίνεται πάντα με την άδεια των γονέων τους, και για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, έχουμε πάντα την υποστήριξη των ομάδων τους.

Το κύριο μέλημά μας είναι να έχουμε μια υγιή σχέση με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, με βάση την ειλικρίνεια και τη συνεργασία,
για να μετατρέψουμε το όνειρό τους σε πραγματικότητα!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Γιάννης Καραβιώτης γεννήθηκε το 1982 στο Ηράκλειο της Κρήτης και είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του naturalability.eu.
Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B και ασχολείται με την αναπτυξιακές ηλικίες του ποδοσφαίρου από το 2003.

Ο Μπάμπης Αποστολάκης είναι  απόφοιτος της TEFAA που ειδικεύεται στο ποδόσφαιρο και ασχολείται με αναπτυξιακές ηλικίες από το 1990.

Ο Βασίλης Νικολαδάκης είναι μέλος του τμήματος της naturalability.eu., Προπονητής ακαδημιών με πολυετή εμπειρία σε αυτόν τον τομέα και κάτοχος διπλωμάτων UEFA A, COERVER, SMART FOOTBALL και FOOTBALL KINESIOLOGY, καθώς και εγκεκριμένο SCOUT (Individual Παίκτης) (επαγγελματική ένωση ανιχνευτών ποδοσφαίρου), που ειδικεύεται στην αναγνώριση ταλέντων.

Ο Αντώνης Πλατής είναι πιστοποιημένος προπονητής κλασικού ποδοσφαίρου και εσωτερικού χώρου(FUTSAL), κατέχει δίπλωμα UEFA C και έχει πιστοποιημένο προπονητή ποδοσφαιρικής κινησιολογίας (MPF).

Πιστοποιημένος προπονητής υψηλής απόδοσης Κώστα Πολιοουδάκης στην ανδρική ενόργανη γυμναστική, με εμπειρία στην προπόνηση αθλητών με αυξημένες φυσικές ικανότητες .

Η Μαρία Καραβιώτη είναι υπεύθυνη του τμήματος έρευνας και διαχείρισης αθλητικών δυνατοτήτων, απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η Χριστίνα Γεωργόπουλου είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της «Αθλητικής Διαχείρισης με έμφαση στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία».